AdBlue

DIBt-gecertificeerd

Toepassing voor AdBlue®

Met onze composiet constructies kunt u AdBlue® opslaan en maakt u tanken beschikbaar bij pompstations, vrachtwagenstandplaatsen of transportbedrijven. De afmetingen van de constructies zijn gebaseerd op standaard binnentanks. De dubbelwandige units zijn aan de buitenkant opgebouwd uit sandwichpanelen en hebben een binnentank van PA, die beschermt tegen lekken en morsen en tegelijkertijd de AdBlue® schoon houdt. Bovendien biedt de unit bescherming tegen (strenge) vorst en felle zon.

 

Het interieur van de container wordt waterdicht en lekvrij afgewerkt. Het dak wordt bevestigd door middel van scharnieren, zodat de vloeistoftanks eenvoudig bijgevuld kunnen worden.

 

AdBlue® helpt bij het terugdringen van om de CO2 uitstoot van Euro 4, Euro 5 en Euro 6 voertuigen met SCR. AdBlue® is een heldere, biologisch afbreekbare en veilige hoogzuivere ureumoplossing van 32.5% in gedemineraliseerd water. Het wordt direct ingespoten in het uitlaatgas. Hierdoor kan de hoeveelheid schadelijke oxiden in de emissie met 85% worden verminderd.

 

AdBlue® is een geregistreerd handelsmerk van VDA (Verband der Automobilindustrie).

Product-info

Certificering

DIBt gecertificeerd

KomCo heeft het DIBt-certificaat. Ook onze primaire leveranciers zijn DIBt-gecertificeerd. Het Deutsches Institut für Bautechniek (DIBt) speelt een centrale rol in de bouwsector: met zijn goedkeuringen en beoordelingen garandeert het de veiligheid van bouwwerken en bevordert het de ontwikkeling van innovatieve bouwproducten en -technieken. DIBt is in de industrie algemeen bekend als de Duitse technische goedkeuringsinstantie en een toonaangevende Europese beoordelingsinstantie.

Controle

Bij KomCo staat kwaliteit voorop. Daarom vinden regelmatig interne en externe controles plaats. Door middel van audits wordt de kwaliteit gewaarborgd.

Logo dibt

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze collega’s denken graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.