Prefab bouwconcepten

BKT-module : Badkamer – Keuken – Techniek

Uw ideale partner voor prefab bouwconcepten

De prefab markt is in beweging. Steeds vaker kiezen gerenommeerde bouwers bij hun projecten voor het inzetten van modulaire componenten, zoals bijvoorbeeld prefab badkamers. Logisch, want deze methode leidt tot lagere emissies, een sneller bouwproces en bovendien een veel kleinere kans op fouten.

Hoewel deze voordelen voor zich spreken, hebben sommige traditionele bouwers moeite met deze ontwikkeling. Wat zij nodig hebben, is een betrouwbare lokale partner. KomCo is precies die partner. Wij begeleiden het complete proces om prefab concepten te integreren in het traditionele bouwproces, en bruisen van de ideeën om u te helpen bij de transitie naar prefab bouw.

Van grondstof tot complete afgemonteerde unit

KomCo is anders dan al die andere partijen die in de prefab bouw opereren. Want KomCo biedt méér dan de assemblage van prefab modules. Zusterbedrijf Pas Panelen, gevestigd in de regio Zuid-Holland op een steenworp afstand van KomCo, produceert en freest namelijk zelf de lichtgewicht kunststof sandwichpanelen waarmee de modules worden opgebouwd. Dit biedt een ongelimiteerde flexibiliteit qua afmetingen, technische eigenschappen en afwerkniveau. En de service van KomCo stopt niet als de units de fabriek verlaten. Desgewenst verzorgt KomCo met haar andere zusteronderneming JointForce Development ook het transport, het hijsen en/of riggen en de montage op locatie, zowel bouwkundig als installatietechnisch. JointForce Development denkt met u mee in oplossingen voor iedere denkbare bouwmethode. Bovendien ziet een vast aanspreekpunt op de bouwplaats toe op een vlekkeloze uitvoering.

BKT-module

Een nieuwe ontwikkeling is de toepassing van modulaire prefab bouwonderdelen waarbij grote delen van een woning vooraf in onze fabriek worden geproduceerd. De BKT-module is een eigen prefab oplossing van KomCo met een complete badkamer, keuken en bijbehorende techniek.

Voordelen van prefab

Zoals genoemd biedt prefab bouw veel voordelen ten opzichte van traditionele bouw met betrekking tot emissies, de bouwsnelheid en de foutkans. Andere voordelen zijn:
• Het verkleinen van de afhankelijkheid van beschikbaar installatiepersoneel,
• Het beperken van de afhankelijkheid van de weersomstandigheden,
• Het voorkomen van omgevingshinder door bouwverkeer,
• Het reduceren van verpakkingsmateriaal op de bouwplaats.

De complete prefab concepten van KomCo hebben bovendien een zeer concurrerende prijs. Zo is onze BKT-module, de basic prefab badkamerunit, (2,5 m²) al verkrijgbaar vanaf € 3.950,– exclusief btw!

U herkent ook vast, dat veel van uw klanten op zoek zijn naar innovatie en verduurzaming. Met prefab bouw helpt u hen om concrete invulling te geven aan deze thema’s.
Kortom, redenen genoeg om prefab te omarmen.

Betrouwbaar en betaalbaar

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare lokale partner voor de ontwikkeling van prefab bouwconcepten? Toonaangevende bouwbedrijven gingen u al voor. Vraag ons gerust naar referenties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze collega’s denken graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.